SESSION #1

inviting Bram Weijters

Bram Weijters is een pianist en componist met de focus op eerlijke en creatieve muziek. Hij is actief in talloze jazz- en improvisatieprojecten en terug te vinden in de hip-hop scene, bij singer- songwriters of alternatieve bands als Jerboa, Dez Mona, Winther, Mauro Pawlowski,… Daarnaast is hij pianist bij Raymond van het Groenewoud. Bram heeft een zwak voor eigentijdse akoestische jazz, maar scheurt even graag op zijn Fender Rhodes over hippe, gebroken grooves.

© foto: Sander Blok

STEVEN CASSIERS SESSION #1: in duo met partner in crime Bram Weijters.

In SESSION #1 nodigt Steven Cassiers toetsenist Bram Weijters uit. Deze sessie zoomt in op hun vriendschap, enorme muzikale klik en de vele waters die ze samen al doorzwommen in verschillende bands. In deze sessie spelen ze - long-expected - in duo.

Dit alles smaakvol in beeld gebracht door Sander Blok en te bekijken via het YouTube-kanaal en de Facebookpagina van Steven.

#StevenCassiersSessions

"I'm excited and honored that I can finally share this with all of you! In the first session I reach out to a dear friend and companion in music: Bram Weijters."
-Steven Cassiers on