SESSION #6

inviting Bram De Looze & Dries Laheye

Bram De Looze is een Belgische pianist met een uitgesproken muzikale visie in zowel soloprojecten als samenwerkingen met internationaal gerenommeerde muzikanten. De Looze's unieke technische vaardigheid en muzikale rijpheid hebben hem veel lof en respect opgeleverd. Zijn muziek belicht zijn uiteenlopende muzikale interesses en een voortdurende zoektocht naar artistieke diepgang, dynamiek en vrijheid.

© foto: Sander Blok

Dries Laheye studeerde aan het Koninklijk Conservatorium Antwerpen waar hij zich ontwikkelde tot een muzikant vrijgevochten van genres. Improvisatie is altijd een hoofdingrediënt geweest in de vele projecten waar hij nog steeds een actief componist en uitvoerend muzikant voor is. Momenteel speelt Dries met Selah Sue, STUFF., Lucid Lucia, Hoera., AAN, Fulco, Liesa Van der Aa en werkt hij als freelance bassist.

© foto: Sander Blok

STEVEN CASSIERS SESSION #6: ultra-talented collabSteven werkt voor zijn zesde sessie samen met toptalenten Bram De Looze en Dries Laheye.

In de STEVEN CASSIERS SESSION #6 geraak je als kijker haast verloren in het diepgaande muzikale inlevingsvermogen van het trio. Laat je meeslepen door deze samenwerking!


Dit alles smaakvol in beeld gebracht door Sander Blok en te bekijken via het
YouTube-kanaal en de Facebookpagina van Steven.

#StevenCassiersSessions

"I've been eagerly anticipating this collaboration for a while now :
I'm joined by the incredible talents of Dries Laheye on bass and Bram Delooze on piano!"-
Steven Cassiers on